Indoor Cycling - Indmeldelse - Nyt medlem

Kom og prøv kræfter med Indoor Cycling.

Studier viser, at Indoor Cycling forebygger hjerte-kar sygdomme, modvirker depression og øger forbrændingen.

Så kom i gang med at gøre noget godt for dig selv.

Foreningens DGI-uddannede instruktører hjælper dig til at udfordre dig selv og holde øje med din egen udvikling, så du kan nå dit mål.

Tag venner og familie med eller kom alene – uanset får du mulighed for bevæge dig i et motiverende miljø.

Oplever du nogle former for problemer, så kontakt Sebastian eller Julie på kontingent@sjhjaelp.dk e på listen nedenfor, så hjælper vi med et smil hurtigst muligt.

Meld dig ind i 2 trin herunder og spar penge 🙂

Oprettelse

• OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil!
  • Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm.
  • Opretter du et medlem på vegne af dit barn, bedes du taste barnets navn og fødselsdato!

OPRET DIG HER!

Spar penge og køb et abonnement

Med et abonnement kan du få ubegrænset adgang til alle de Indoor Cycling timer du kan klare.

Du kan også kombinere det med et abonnement til motionscenteret og cirkeltræning, hvor der er penge at spare på dit medlemskab.

Se handelsbetingelser her.

Du har nu adgang til at booke en plads til Indoor Cycling gratis.

BOOK HER!