Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vigtig Info !!!!

Som følge af den seneste udvikling
vedr. coronavirus
har vi i Broby if valgt og følge de offenlige myndigheder anbefalinger og lukker alle aktiviteter fra dags dato
dette omfatter motionscenter, indoorcycling, cirkeltræning, ryghold og osv.
Vi håber på alles forståelse vi følger naturligvis udviklingen og åbner op lige så snart det er muligt

Bestyrelsen i Broby if

Mille Signe Reersø

Beritt Jessen

Rettelse: Spisning er klokken 17.30 ... Se mereSe mindre

Rettelse: Spisning er klokken 17.30

Comment on Facebook

Det er klokken 17.30 denne gang på grund af koncert på Brobyværk kro, hvor mange måske skal med.

Broby IF

Bliv en del af noget større!

Broby Idrætsforening

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Broby Idrætsforening

Torsdag den 5. marts 2020 klokken 1930 i X-Huset, Birkevej 15B, Vester Hæsinge

Med dagsorden jævnfør vedtægterne:

1) Valg af dirigent og referent
2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år
3) Forelæggelse af årsberetning (inkl. revideret regnskab) for det forløbne år til godkendelse
4) Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for det kommende år til godkendelse
5) Behandling af indkomne forslag
6) Valg af formand (vælges for et år)
7) Valg af to bestyrelsesmedlemmer (vælges for to år)
Valg af en suppleant
9) Valg af revisor og revisorsuppleant
Eventuelt

På generalforsamlingen 2. april 2019 blev Klaus Nielsen og Normann Andersen valgt for en to-årig periode.

På valg i år er:
Hanne Gustafsson, der modtager genvalg
Karsten Vendler, der modtager genvalg

Foreningens formand gennem mange år, Hanne Duus, stiller ikke op.

Foreningens revisor Laurits Knudsen samt revisorsuppleant Per Svanegaard stiller begge op.

Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen senest otte dage før generalforsamlingens afholdelse.

VEL MØDT til generalforsamlingen.

4 months ago

Broby IF

Bliv en del af noget større!

BROBY IF søger nye bestyrelsesmedlemmer
Vi søger medlemmer, som vil gøre en forskel, og som vil kæmpe for vores lokalsamfund. Medlemmer som vil være en del af den store fremdrift, som vi netop har. Og samtidig vil være med til at styrke vores fremgang, gennem samarbejde, positivt livssyn og lysten til at gøre noget for andre. Alt dette som kendetegner Broby IF!

Hvem er vi
Vi er Broby IF der har 10 år i bagagen. De sidste to år har vi blandt meget andet, kunne tilbyde vores medlemmer, en helt ny hjemmeside, ny medlems registrering, cirkeltræning, spinning og ikke mindst et nyt motionscenter.
Vi er en bestyrelse på 5, som alle bidrager til, at foreningen hele tiden er i udvikling, derfor er det også med stor glæde, at vi har 592 medlemmer om året. Vi er stolte af vores forening og vores medlemmer, og vi har alle en fælles vision om at vi passer på hinanden, at vi skal have det sjovt, at vi hjælper hinanden, og at der skal være plads til alle i Broby IF.
Hvad kan vi tilbyde dig som bestyrelsesmedlem
Vi tilbyder dig muligheden for at gøre en forskel for lokalsamfundet, og ikke mindst alle vores medlemmer. Vi tilbyder dig mulighed for at deltage i DGI ledelsesuddannelse, samt kurser i forskellige idrætsgrene, alt dette noget som også vil kunne bruges i det private. Vi giver dig samtidig mulighed for nytænkning og i samarbejde med foreningen, tænke innovativt. Vi tilbyder dig en aktiv idrætsforening i rygende fremdrift og en positiv indstilling til et fælles mål. Vigtigst af alt, så giver vi DIG mulighed for at sætte Broby IF på landkortet.
Om dig
Vi forventer, at du kan deltage i bestyrelsesmøde 1 gang om måneden. Vi forventer at du går ind i det med liv og sjæl og sætter dig ind i vores forening. Vi forventer ligeledes at du vil være aktiv i lokalområdet og vise Broby IF frem.
Det er vigtigt, at du sammen med os sikrer den nuværende fremgang i foreningen, igennem vores visioner. Vi forventer, at du vil samarbejde og tænker innovativt. Samtidig, skal du også forstå at bag en bestyrelse ligger der hårdt arbejde, et budget som skal overholdes og debatter, hvor alles interesse ligger i foreningen, som skal være for ALLE.

Synes du det lyder, som noget for dig og har du spørgsmål, så kontakt bestyrelsen.
Hanne D. M:60196785, Normann M:20578107, Klaus M:20761644
Karsten M:61745820 & Hanne G. M:27738435