Cirkeltræning

Problemer med tilmeldingen?

Oplever du nogle former for problemer med tilmeldingen, så kontakt Sebastian eller Julie på kontingent@sjhjaelp.dk.
Skriv dit navn, problem og at du skriver vedrørende medlemskab i Broby IF.

Cirkeltræning er enkel og effektiv træning egnet til alle aldre!

De 12 maskiner i træningscirklen sørger for, at du får trænet alle kroppens store muskelgrupper igennem.
Vi har lagt programmet for dig – du skal bare flytte dig fra maskine til maskine rundt i cirklen for at få effektiv og afbalanceret træning.

Træningens opbygning:
Efter 5 minutters opvarmning og to runder i cirklen er der gået 30 minutter, og din træning er overstået.
Lidt udstrækning, en tår vand og du er klar til at gå ud af døren igen

Teen Cirkeltræning er rettet mod de yngste brugere er sker hver:

Fredag fra 15.00-16.00

Vi leverer et målrettet program, som instruerer og vejleder de unge i brugen af maskinerne, samtidigt med at vi hjælper dem til at forstå, hvordan de kan passe dem selv og deres krop.

Træningens opbygning:
Lidt udstrækning, en tår vand og du er klar til at gå ud af døren igen

Kontakt en instruktør for en prøvetime:

Vi giver gerne prøvetimer – kontakt:

Husk at du kan købe et armbånd med chip, så du kan komme og gå som det passer dig.

Åbningstider fra kl. 5.00 til 22.00 alle ugens dage.

Regler:
Man må kun opholde sig i cirkeltræning med gyldigt armbånd!

Indmeldelse i 3 trin

1. OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil!
  2. Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm.

Trin 2 - Køb armbånd og betal derefter dit abonnement

Trin 3 - vælg abonnement til motionscenter

Efter at have gennemført profiloprettelse, skal du nu:

1. Vælge et abonnement nedenfor
  2. Logge på med tilsendte oplysninger (du har modtaget en mail med en adgangskode – brugernavnet er din e-mail)
  3. Taste dine kortoplysninger

Du kan se handelsbetingelser for abonnementet ved at klikke her

Kombi-abonnementer

Teen Cirkeltræning

Da mange af områdets unge mennesker gerne vil prøve kræfter med styrketræning, har vi lavet et tilbud til unge i alderen 13-15 år.

Hver fredag fra 15.00-16.00 kan de få lov at prøve kræfter med vores nye cirkeltræningsudstyr i samarbejde med en instruktør.

Det koster 175 kr. og gælder fra den første fredag i september til den sidste fredag inden juleferien.