Teen Cirkeltræning

Problemer med tilmeldingen?

Oplever du nogle former for problemer med tilmeldingen, så kontakt Sebastian eller Julie på kontingent@sjhjaelp.dk.
Skriv dit navn, problem og at du skriver vedrørende medlemskab i Broby IF.

Indmeldelse i 3 trin

1. OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil!
  2. Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm.

Trin 2 - Køb armbånd og betal derefter dit abonnement

Trin 3 - betaling for Teen Cirkeltræning

Da mange af områdets unge mennesker gerne vil prøve kræfter med styrketræning, har vi lavet et tilbud til unge i alderen 13-15 år.

Hver fredag fra 15.00-16.00 kan de få lov at prøve kræfter med vores nye cirkeltræningsudstyr i samarbejde med en instruktør.

Det koster 175 kr. og gælder fra den første fredag i september til den sidste fredag inden juleferien.