Meld dig ind i 2 trin herunder

Oplever du nogle former for problemer, så kontakt Sebastian eller Julie på kontingent@sjhjaelp.dk.
Skriv dit navn, problem og at du skriver vedrørende medlemskab i Broby IF.

• OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil!
  • Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm.
  • Opretter du et medlem på vegne af dit barn, bedes du taste barnets navn og fødselsdato!

Når du har oprettet profil, vælger du abonnement til holdtræning eller til motionscentret i kolonnerne til højre!

Du er først meldt ind, når du købt et abonnement!

Vælg abonnement til holdtræning eller indoor cycling:

Efter at have gennemført profiloprettelse, skal du nu:

1. Vælge et abonnement nedenfor
  2. Logge på med tilsendte oplysninger (du har modtaget en mail med en adgangskode – brugernavnet er din e-mail)
  3. Taste dine kortoplysninger

Du kan se handelsbetingelser for abonnementet ved at klikke her

Tilkøb én aktivitet for kun 99 kr.

Køb armbånd og betal derefter dit abonnement

Vælg abonnement til cirkeltræning eller motionscenter:

Efter at have gennemført profiloprettelse, skal du nu:

1. Vælge et abonnement nedenfor
  3. Taste dine kortoplysninger