Meld dig ind i 2 trin herunder

Oplever du nogle former for problemer, så kontakt Sebastian eller Julie på kontingent@sjhjaelp.dk.
Skriv dit navn, problem og at du skriver vedrørende medlemskab i Broby IF.

• OBS!! Når du trykker på Opret Profil og indtaster oplysninger på det nye medlem, skal du bruge det samme mobilnummer ved BÅDE telefon og mobil!
  • Skriv venligst den e-mailadresse, som klubben skal kontakte jer på ift. medlemstilbud, ændring af kortoplysninger mm.
  • Opretter du et medlem på vegne af dit barn, bedes du taste barnets navn og fødselsdato!

Når du har oprettet profil, vælger du abonnement til holdtræning eller til motionscentret i kolonnerne til højre!

Du er først meldt ind, når du købt et abonnement!

Vælg abonnement til holdtræning eller indoor cycling:

Efter at have gennemført profiloprettelse, skal du nu:

1. Vælge et abonnement nedenfor
  2. Logge på med tilsendte oplysninger (du har modtaget en mail med en adgangskode – brugernavnet er din e-mail)
  3. Taste dine kortoplysninger

Du kan se handelsbetingelser for abonnementet ved at klikke her

Køb armbånd og betal derefter dit abonnement

Vælg abonnement til cirkeltræning eller motionscenter:

Efter at have gennemført profiloprettelse, skal du nu:

1. Vælge et abonnement nedenfor
  3. Taste dine kortoplysninger