Områdefornyelse ved skole og hal

Kære alle.

Jeg deltog i byggemøde i tirsdags og fik en opdatering på hvordan byggeprojektet omkring skole og hal i Brobyværk går. 

Vejret har drillet lidt, så de er en smule bagud, men forventer stadigvæk at være færdige med hele projektet medio december. 

I denne uge er de godt i gang bag ved hallen, og er også i gang med løbebanen foran og bagved det levende hegn. 

I uge 41 – 44 vil parkeringspladsen blive halvt lukket. Der skal beskæres en del af det levende hegn over mod industriområdet, og også en smule af det op mod naboen ved siden af skolen. 

Laurbærplanter og de to træer langs hallen bliver fjernet og bedet midt på parkeringspladsen, hvor flagstangen står, reetableres med træer og buske. 

Men der vil være mulighed for at parkere på dele af p-pladsen. Og efter skoletid, er hallens brugere velkomne til at benytte skolens p-plads, med indkørsel fra Skovvej. 

I uge 44 og ugerne frem bliver parkeringspladsen helt lukket i forbindelse med asfaltering mv. Alternative parkeringsmuligheder i de uger bliver på Rønnevej eller Dyrehøjvej. Der vil også være mulighed for at parkere overfor indkørslen til genbrugspladsen, hvor FMK nu har ryddet arealet. Hede Danmark sørger for skiltning til alternative parkeringsmuligheder. 

Jeg håber at I vil give jeres frivillige og medlemmer besked om ovenstående, så vi alle sammen gør vores bedste for, at oplyse om de udfordringer der kommer med parkering i den kommende tid.

Har du spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at ringe til mig. 

Med venlig hilsen

Ann Baunbæk Hansen

Centerleder