Plus Pige – stadig ledige pladser – Opstart d.8-1-2018

Er du en plus-pige, som gerne vil motionere sammen med andre plus-piger, så får du nu muligheden. Et nyt lukket hold er under planlægning. Et hold, som kun er for piger/kvinder, som gennem årene har fået lidt for mange kilo på sidebenene. Et hold, hvor dit BMI skal være på 28 eller derover.
Du skal endelig komme, hvis du har: · lyst til at røre dig · lyst til at tabe dig · lyst til at have det sjovt samtidig med at du bestiller noget · tid til at træne 1 – 2 gange om ugen
Du vil blive introduceret til forskellige former for motion, som findes i området. Det kan bl.a. være: spinning, løb, motionscenter, træning på bold og crossgym.
Der vil i forløbet også blive et foredrag, hvor der lægges vægt på kost og ernæring.
Holdet vil først starte op i januar 2018. Og det forventes at slutte i april/maj. Ved opstart vil der foreligge et program for sæsonen. Da holdet kun bliver oprettet, hvis der er nok tilslutning, er du velkommen til at melde dig til i løbet af efteråret. Der skal mindst være 12 deltagere. Plus Pige holdet vil starte op i Brobyværkhallen og du kan tilmelde dig til Pia Huth på 21 43 60 12. Du er også velkommen til at ringe og stille spørgsmål.
Broby Fritidscenter og Brobyværkhallen

 

Billede venligst lånt fra: https://www.curvii.dk/fitness-toj-i-store-storrelser?gclid=EAIaIQobChMIosPT5PjU1QIVkMqyCh049QD3EAAYASAAEgLYUfD_BwE