Motionscentret

Vi har armbånd med chip, så du kan komme og gå som det passer dig og vi
har uddannede instruktører.

Vi giver dig sved på panden, året rundt – og du har godt af det!

Vi giver gerne prøvetimer – kontakt:

Åbningstider med nøglebrik
Hverdage 5.00 – 22.00
Lørdag og søndag 5.00 – 22.00
Helligdage 5.00 – 22.00

Priser:

• Voksne: 25 til 59 år
    185 kr. for 1 mdr.
  • Over 59 år og under 25 år
    150 kr. for 1 mdr.

Armbånd: 150 kr.

Kontakt en af ovenstående ansvarlige for udlevering af armbånd.

• Man må kun opholde sig i motionscentret med gyldigt armbånd!
  • Lukker man personer ind i motionscentret uden gyldigt medlemskab, får man lukket sit armbånd i en måned, uden refusion af mistet værdi!
  • Man skal være min. 15 år, således ingen børn under 15 år i motionscentret!
    Heller ikke på forældrenes ansvar…..!
  • Udstyret skal behandles med respekt og må ikke smides eller tabes, kan du ikke holde ordentligt fat i udstyret, så brug mindre vægt!
  • Musik: hvis man er alene i motionscentret, kan man høre hvad man vil. Er der flere tilstede er det musik fra radiokanalerne og på et moderat niveau!
  • Husk at rydde op efter dig!
  • Rengør venligst udstyret og til sidst absolut ingen brug af ikke rengjorte sko!

Indmeldelse i 2 trin

Trin 2 – Betal kontingent:

Handelsbetingelser https://broby-if.dk.linux293.unoeuro-server.com/handelsbetingelser/

Kombi-abonnementer

Trin 3 - køb armbånd