Retningslinjer COVID-19

Kære medlemmer 
Retningslinjer COVID-19

Vi følger som altid myndighedernes retningslinjer og den løbende udvikling, specifikt for træning, holdsport og fitnessområdet.
Fra på torsdag den 29/10 er det et myndighedskrav, at alle benytter mundbind eller visir i kultur- og idrætsfaciliteter. Det betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du ankommer eller opholder dig i centret, hvis du ikke træner og når du forlader centret efter træning. Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med selve træningen heller ikke mellem maskinerne, eller når man klæder om eller bader. Man skal IKKE bære mundbind i forbindelse med holdtræningen.

Hvordan forholder I jer til de nye restriktioner i forhold til hold?

Man vil fortsat kunne træne på hold, men de nye restriktioner betyder en begrænsning på antallet af deltagere under holdtræning. Alle skal selv medbringe træningsmåtte fra d. 29/10.
Fra mandag den 26/10 og 4 uger frem, er antallet af holddeltagere nedsat til maks. 10 personer (inkl. instruktør), ifølge myndighedernes seneste retningslinjer for idræt og holdtræning. Hvis man er tilmeldt et hold, der bliver påvirket, vil man få direkte besked. Vi arbejder på at få endnu flere hold på planen hvis det skulle blive nødvendigt.
Med venlig hilsenBestyrelsen Broby IFHanne R. Gustafsson