Broby IF går over til administrationssystemet Conventus

Hej medlem,

Som du måske har hørt, skifter Broby IF over til administrationssystemet Conventus i efteråret 2018.

Det nye administrationssystem kommer til at køre for både hallen og foreningen. I forbindelse med det nye system skal dele af låsesystemet skiftes, så det kan snakke sammen med Conventus.

Brobyværkhallen og Broby IF er køreklar i Conventus og afventer pt. en implementeringsdato for låsesystemet. Så snart vi kender en dato for låsesystemet, melder vi en dato for indmeldelse ud.

Hvad betyder det for dig som medlem?
Implementeringen af Conventus betyder, at du som medlem fremtidigt skal tilmelde dig hold på Broby Ifs egen hjemmeside. Her vil der være en indmeldelsesside, hvor alle hold fremgår.

Første gang du bruger systemet, skal du melde dig ind som nyt medlem.

Fremtidigt trækkes kontingentet automatisk sæson for sæson. Du skal altså kun melde dig ind én gang.
Du opkræves fortsat for en hel sæson ad gangen udover i motionscenteret, hvor der er mulighed for 3 måneders kontingentperioder.

I Conventus har du selv ansvaret for at melde dig ud, hvis ikke du længere ønsker at være en del af foreningen. Det gør du på udmeldelsessiden på hjemmesiden. (Den kommer, når vi går i gang i det nye system)

Når vi går over til Conventus, kan I betale med alle typer betalingskort: Dankort, VISADankort, Mastercard, Maestro, VISAelectron etc.

Hjælp
Vi vil gerne hjælpe så meget som muligt, så alle kommer godt og trygt i gang med det nye system.
Derfor vil der sidde 1 fra bestyrelsen i hallen et par gange om ugen de første par uger, og hjælpe med indmeldelserne.
Dato og tidspunkt for hjælp følger.

Har man ikke mulighed for at møde op i hallen, kan man kontakte os på formandbrobyif@outlook.dk, så hjælper vi med et smil hurtigst muligt.

Dato for implementering af Conventus
Vi håber at låsesystemet kommer på plads hurtigst muligt, og at vi kan komme i gang med implementeringen af Conventus i løbet af efteråret 18.

Det betyder, at kontingentet for holdtræning i sæsonen 2018/2019 først trækkes, når vi åbner for indmeldelser i Conventus.

Motionscentermedlemmerne er fortsat tilknyttet halbooking indtil de får anden besked. Tilgodehavende i halbooking overføres naturligvis til Conventus, så man på intet tidspunkt kommer til at betale dobbelt.

Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på: formandbrobyif@outlook.dk.

God weekend 😊

Venlig Hilsen

BIF Bestyrelsen