Yoga

Styrk dit center og væk din rygsøjle I yogaen arbejder vi med harmoni mellem krop og sjæl. Når du træner og mærker din krop bliver du mere bevidst om, hvad der er godt for dig og din kropstype. Du lærer at mærke muskler, knogler, yoga-billeder-080hud og får en fantastisk styrke og smidighed. Lær at forbinde hele kroppen via åndedræt, stillinger og bandhas (låse), samt at arbejde fra et fast fundament og se ind i yogaens uransagelige veje. Du bliver fysisk, mentalt og spirituel stærk, når du via alignment kan arbejde med kroppens linjer og naturlige retning, og dermed undgå spændinger ved at strække musklerne og finjustere nervesystemet.

Undervisningen er opbygget så du kommer igennem opvarmning, asanas (stillinger) og afspænding. Vi kommer igennem kroppen, arbejder med åndedrættet og får sjælen til at hvile. Du vil altid føle dig mere i balance efter en yogasession.

Yoga er for alle uanset alder, fysisk form og smidighed. Kom og få en gratis prøvesession, og mærk hvad yoga kan gøre for dig. Medbring en yogamåtte og et tæppe, og behageligt tøj du kan bevæge dig i.

Sted: Brobyværkhallen
Tidspunkt: Torsdag kl. 16.15 – 17.30
Start: d. 25/8/15 kl 16:15-17:30
Instruktør: Marie Kristensen
Pris: 800 kr pr. sæson

Du kan også betale 500 kr. for efterår og 500 kr. for forår.